RENNOSTI-4, ISO telttasauna ja kiuas

Rennosti-4 ei ole vain sauna, irrotettavan väliseinä ja ylimääräinen savupiipun paikka mahdollistavat, että telttaa voidaan käyttää majoitukseen, metsästysmajana, isona saunana (jopa 10 henkeä) tai saunana reilulla pesu- tai pukuhuoneella, mihin ikinä tarvitsetkin lämmintä ja mukavaa tilaa.

Tässä mallissa saat vielä ensimmäisen huoneen seinän auki ja halutessasi katokseksi! eli noin 2m x 2m osa seinää aukeaa kokonaan tai puoliksi. Rennosti-4 sisältää myös 2 kpl ikkunoita, noin 35cm x 70cm jälkimmäisen huoneen molemmilla sivuilla, ikkunoissa vakiona suljettavat verhot. Ikkunoista myös tilattavissa monia vaihtoehtoa, ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Extraikkuna valittavissa nyt myös suoraan, kuvissa näkyvä 100cm x 110cm ikkuna verholla vain 105€! Mahtava näkymä kaikille lauteella istujille, ikkuna siis heti väliovesta käydessä oikealla.

Kiukaaksi suosittelemme hiukan tehokkaampaa Midiä etenkin jos viileämmässä halutaan käyttää, tehdas sanoo -15 astetta olevan käyttöraja ja omasta kokemuksesta se pitää paikkansa.

Kaikki tuotteet on kehitetty Siperiassa ja ne on täysin sovitettu pohjoismaiseen ilmastoon ja luonnonoloihin. Teltta on helppo kuljettaa mukana tulevassa kassissa, pystytys vie noin 20 min.

Tuotteen mitat:
- Pituus 400 cm.
- Leveys 210 cm.
- Pinta-ala 8.4 m2
- Korkeus teltan keskellä 195 cm
- Pystytys 20 min.

Kuljetuskoko:
Telttalaukku, kangas ja runko.,- 10 kg, 105 * 30 * 30 cm.

Käytetyt materiaalit:
Runko – aluminum tube Ø 13 mm. D16T alloy.
Oven runko – aluminum tube Ø 10 mm. D16T alloy.
Kangas – Fabric Oxford 240D. Water resistant at least 2000 PU.

HINTA: Rennosti-4 telttasauna, Altai-kiukaalla, savupiipulla, kantokasseilla vain 1295,-

Pakettihinta: Rennosti-4 telttasauna, Altai-kiukaalla, savupiipulla, piippuvesisäiliöllö, kantokasseilla, Suomilauteet perusosa ja jatko-osa, hinta vain 1690,-

            

 

 

 

RENNOSTI-3 telttasauna

Tämä sauna on lähes muuten samanlainen kuin Rennosti-4 sauna, mutta pukuhuoneosa on lyhyempi. Tässä saunassa ei ole sivulla isoa avattavaa katosta.

Voitte käyttää tätä saunaa myös yhtenä saunatilana, sillä kokoontaitettava väliseinä menee kätevästi piiloon.

Hinta: Rennosti-3 telttasauna, Altai-kiukaalla, kantokassit vain 1095,-

Jos haluatte lämmintä vettä pesuvedeksi, lisävarusteena saatavana piippuvesisäiliö, jossa vesi lämpeää nopeasti.