Telttasaunamme ovat valmistettu kestävästä, mutta kevyestä telttakankaasta, joka on vettä hylkivää sekä palosuojattua.

Runkoputket alumiiniputkea halkaisijaltaan 13mm. Ovessa käytetään alumiiniputkea halk. 10mm.

Vakiona kuuluu aina innovatiivinen ovi, joka on sulkeutuva ilman että pitää aina laittaa vetoketju tai tarranauhat kiinni.

ALTAI-kiuas ei ole perinteinen saunankiuas vaan on ns. höyrytin. Toimii kuten tavallinen kivellinen kiuas siten, että vesi kaadetaan kiukaan päältä sivuille, jossa vesi höyrystyy kuten kiukaallakin. Löylyefekti on siis täysin sama, kuten kiukaalla, mutta ei tarvitse miettiä kivien kantoa ja sauna on hetkessä valmis löylyihin.

Telttasaunamme valmistetaan Novosibirskissä Siperiassa koviin olosuhteisiin, joten myös Suomessa vaikka keskellä talvea saatte kunnon löylyt!

Tutustu pieneen telttasaunaan täällä... tai isompiin malleihin täällä...

Voit tilata juuri sellaisen paketin joka sopii parhaiten teidän käyttötarkoitukseen. Onko tarkoitus siirtää saunaa jatkuvasti? Ettekö saa rakennuslupaa tavalliselle saunalle järven rantaan? Saunan pitäisi mahtua veneeseen? Lisää ikkunoita saunaan?

Meiltä saatte juuri sellaisen paketin minkä haluatte. Ei liikaa, mutta ei myöskään mitään puuttumatta. Ottakaa yhteyttä myyntiimme, niin räätälöidään juuri teidän pakettinne.

 

Myynnin yhteystiedot täällä...